portfolio site templates

-O hotelu-

Dobrodošli v našem hotelu.

Hotel Čateški dvorec je majhen privaten hotel poln domačnosti in dobre volje. Hotel se nahaja v kraju Dvorce in je le 400 metrov oddaljen od avtoceste A2, smer Ljubljana-Zagreb, in 9 kilometrov od slovensko-hrvaške meje. Ponaša se z odlično lokacijo in je tako primeren za vse utrujene popotnike, ki se želijo spočiti po naporni vožnji. Nastanitveni kompleks ponuja 24 lepo opremljenih sob in 4 družinske apartmaje. Vsaka soba vsebuje televizijo z ravnim zaslonom, lastno kopalnico, klimo, nekatere izmed njih pa tudi balkon. V okviru hotela si lahko privoščite razvajanje v hotelskih savnah in uživate ob kozarčku dolenjskega cvička, ki je pravi biser tega vinorodnega okoliša. 
Seveda pa ne manjka tudi dobre hrane, ki jo lahko poskusite v okviru našega zajtrka in hotelske večerje.

Za naše poslovne goste imamo v okviru hotela na razpolago tudi konferenčno dvorano, ki je primerna tako za sestanke, poslovna srečanja in seminarje. Gostili pa smo tudi že jezikovne poletne šole, ki so odličen primer kakovostno preživetih počitnic za otroke.
 V okolici si lahko ogledate tako kulturne znamenitosti, kot je vodovodni stolp in grad Brežice, ali pa se s kolesi popeljete po vinskih goricah. V naši bližini se nahajajo tudi Terme Čatež, ki vam ponujajo obilico vodnih užitkov za vse generacije. 


Vljudno vabljeni.

Naslov

Hotel Čateški dvorec ***
Dvorce 3,
8250 Brežice
Slovenija